Haluatko käyttää ihollasi tehokkaita, turvallisia ja luonnonmukaisia tuotteita?

 

 

Tuotteet

DeoCrystal on luonnollinen hajubakteeria tehokkaasti tuhoava deodorantti, jonka raaka-aineet ja koostumus on säilytetty täysin luonnonmukaisina.

Tuoksuton, tehokas mineraalisuolakivi pitää raikkaana jopa 48 tuntia kainalot, jalat ja tarvittaessa koko kehon.

Sopiva deo allergisille ja astmaatikoille sekä heille, jotka eivät enää voi käyttää tavallisia deodorantteja niiden ihoa ärsyttävien aineosien vuoksi.

DeoCrystal sisältää puhtaasta luonnosta saatavia antiseptisia maaperän mineraalisuoloja.

Ei mitään keinotekoisesti valmistettuja kemikaaleja.

Tutustu DeoCristalliin enemmän sivuillamme!

 

Katso myös DeoCrystal videomme!
Deodoranttikivi.wmv

UUTUUS! ÄLÄ KÄRSI JALKOJEN KOVETTUMISTA JA KÄNSISTÄ Nyt voit hoitaa jalat itse vaivattomasti ja edullisesti kotona. Säädettävissä oleva koko sopii naisille ja miehille ( 36-45)

 

Silky_HappyFoot_36-45

Kovettumia muodostuu, kun iho suojautuu ulkoisia ärsytystekijöitä vastaan. Tällaisia ovat mm.pienet ja ohutpohjaiset kengät, huono jalkahygienia, jalkaterän ja varpaiden asentovirheet, ylipaino, seisomatyö, kuiva iho ja liiallinen jalkojen raspaaminen.

Kovettumat syntyvät jalkoihin kohdistuvan jatkuvan puristuksen, hankauksen ja paineen takia. Yleisimmin kovettumia on päkiöissä, kantapäissä ja varpaissa..

Silky HappyFoot- kuorintasukka on 100% luonnosta ja sen teho perustuu luonnosta peräisin oleviin hedelmäuutteisiin sekä hyalyroni- ja maitohappoon. Vaikuttavat aineet pystyvät pehmittämään kovettuman myös sisältä, eikä vain kovettuman pintaa.

Naamio vaikuttaa vain kuolleessa ihosolukossa, eikä vaikuta terveeseen ihoon. Anna jalkojen rentoutua ja luonnon tehoaineiden vaikuttaa 60 minuuttia.

Luonnon hedelmäuutteet ja maitohappo  vaikuttavat kovettumissa 5-7 vuorokautta , jonka jälkeen kuollut iho, kovettumat ja känsät kuoriutuvat itsestään pois ilman raspia ja liotuksia.

 

 

 

UUTUUS! KULTAKOLLAGEENI kasvonaamio

 

KASVOJEN KOLLAGEENIHOITONAAMIOT

Kauneushoitolassa on ihanaa, mutta aina ei ole aikaa mennä eikä rahaa mennä ammattilaisen hoidettavaksi.

Kotikasvohoidossa on parasta se, että sen voi tehdä koska vain ja käyttää siihen niin paljon aikaa kuin haluaa.

Kultainen kollageeni kasvonaamio puhdistaa, nuorentaa ja kosteuttaa ihon pintaa, sekä sen syvempiä kerroksia.

Naamio sulautuu kiinteästi ihoasi vasten ja tarjoaa iholle tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja.

Anna naamion vaikuttaa 20-30 minuutin ajan ja rentoudu.

Poistaa hellästi kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia ihohuokosista ilman, että se poistaisi ihon omia ravitsevia öljyjä.

Sisältää puhtaita ja elintärkeitä kasviöljyjä sekä 24 k kullan nanohiukkasia ihon kosteuttamista varten.

Hyaluronihappo iholla sitoo vettä, ja auttaa siten ihoa  pysymään joustavana ja estämään ennenaikaisten ryppyjen muodostumista.

Estää juonteiden muodostumista ja palauttaa säteilevän kirkkaan ihon.

100% puhdas kasviskollageeni ilman eläinrasvoja.

   Nyt voit nauttia luxuskasvohoidosta kotonasi !

Vyöhyketerapeuttisella jalkapohjalaastarilla vaivatta eroon hyvinvointia haittaavista kuona-aineista ja raskasmetalleista KUN SINÄ NUKUT

 

Erilaiset kivut, turvotus, ihon epäpuhtaudet, hidas aineenvaihdunta, väsymys, huono verenkierto, univaikeudet ja heikko vastustuskyky saattavat kaikki olla seurausta kehoon kertyneistä kuona-aineista ja raskasmetalleista. Kinoki_jalat_ja_bambu

NIGHT DETOX –jalkapohjalaastari poistaa kehon kuona-aineita. Jalkapohjalaastari on 100 % luonnontuote, jossa käytetään perinteisiä, elimistön rappeutumista hidastavia ja kuona-aineiden poistumista edistäviä aasialaisia luonnonkasveja ja ionisoivaa turmaliini-mineraalia.

Tutustu DETOX-jalkapohjalaastariin enemmän sivuillamme!